SEO optimering

Hos Traumberg PR har vi specialiseret os i SEO optimering. Det betyder, at de tekster, vi skriver for dig, ligger bedre i Googles søgeresultater. SEO betyder Search Engine Optimization. Alle seriøse firmaer benytter SEO optimering. Med SEO optimering er du altså sikret, at din tekst ligger bedre i søgeresultater end dine konkurrenters. Det er vigtigt, at din side er SEO optimeret. – Hvis du ikke vil drukne i søgeresultater.

Du kan måske spørge dig selv, om du overhovedet har brug for SEO optimering. Svaret er ja. Uanset hvem du er, eller hvad du laver på nettet, så skal dine tekster optimeres. Det giver ikke mening, at skrive dag ud og dag ind på din blog, hvis ingen mennesker læser den. Og du kan også spørge dig selv, hvorfor din virksomhed har en hjemmeside, hvis der ikke er nogen, som kan finde den. Alle kan have glæde af SEO optimering, og der er en løsning til alle.

Vi tilbyder SEO optimering for alle

  • Større virksomheder
  • Nystartede firmaer – start-ups
  • Privatpersoner og semiprofessionelle
  • Blogs
  • Frivillige foreninger
  • Musikere, DJ’s, komponister og sangskrivere
  • Designere, billedkunstnere

Godt håndværk

Uanset om du leder efter en tekst til din hjemmeside eller PR materialer for din musik, så skal det gøres ordentligt. Dårlige tekster er irriterende at læse, og du risikerer at miste modtagerens opmærksomhed. Forestil dig, at du prøver at pitche et nyt produkt til en kunde. Du har måske lavet en genial opfindelse, udgivet en ny plade eller lancerer en ny produktserie. Når vi præsenterer vores idéer ved de fleste af os, at præsentationen skal se lækker ud. Der skal være flotte billeder, og layout skal være i orden.

Det mange mennesker glemmer er, at indholdet også skal være 100 % perfekt. Hvis din kunde læser din præsentation, og den er fuld af stavefejl, så vil du ikke blive taget seriøst. Kunden vil undre sig over, hvorfor du ikke har brugt tid på at lave en ordentlig tekst.

En god tekst udstråler at du…

  • Har respekt for dine kunder og samarbejdspartnere
  • Er seriøs og tager dit produkt alvorligt
  • Gør dit bedste

Originalt indhold

Når vi taler om SEO optimering, prøver mange at komme let omkring det ved at kopiere tekster fra internettet. Det er en rigtigt dårlig idé. Efter de nyeste regler er det nemlig ulovligt at bruge indhold fra andre hjemmesider. Du kan altså risikere, at din hjemmeside bliver lukket ned. Hos Traumberg PR er du altid sikret 100% originale tekster skrevet af professionelle.

Der er en række forbehold, man skal tage, når man skriver SEO tekster. Det er ikke blot vigtigt, at der er tale om originalt indhold. Dine tekster skal også have sætninger af en bestemt længde for at ligge godt i søgeresultaterne. Layoutet skal laves på en bestemt måde. Og selve teksten skal bygges op efter en specifik struktur og samtidig være god at læse. Traumberg PR bruger en unik læsbarhedsanalyse, som sikrer dig, at dine læsere let kan navigere i teksten.

Undgå SEO spam

Mange mennesker begår nogle rigtigt uheldige fejl, når de forsøger på selv at lave SEO tekster. En af de hyppigste fejl er det, som i fagsprog kaldes SEO spam. SEO spam er tekster, der udelukkende er skrevet til SEO optimering. Søgetermen bliver simpelthen brugt for mange gange i teksten. Det straffer Google dig for. Hvis du skriver det samme ord for mange gange, skal du altså ikke regne med at ligge godt i søgeresultaterne.

Et andet problem der kan opstå, når der skrives SEO artikler af ikke-fagfolk er, at teksten ikke giver mening. Hvis din tekst ikke er sammenhængende og har en reel betydning i sig selv, betegnes det også som SEO spam. Det handler altså ikke bare om at ligge godt i søgeresultaterne, men om at skabe godt indhold. Når dagen er omme, så er der jo ingen grund til at skrive en tekst, som ingen mennesker får noget ud af at læse. Det er både spild af din og dine læseres tid. Ingen mennesker gider besøge en hjemmeside, der ikke giver dem noget.

SEO trends

Selvom du har styr på både komma, punktum og originalt indhold, kan der være langt til den perfekte tekst. Med SEO optimering hos Traumberg PR er der styr på analyserne. Vi sørger for at analysere teksterne og holde øje med de nyeste trends på Internettet. De søgeord, som var hotte sidste år, er måske på retur i dag. Det skal du ikke bekymre dig om længere. Vi hjælper alle vores kunder med at få originale tekster, der er up to date med trends indenfor SEO optimering.

Et godt tilbud på SEO optimering

Hos Traumberg PR skræddersyr vi vores tilbud til alle vores kunder. Derfor kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på SEO optimering, oversættelser, salgstekster, marketing og PR tekster.

Kontakt os hele døgnet